ТОТАЛЕН ТРИУМФ, ВМРО Е СРОЗЕНО, ЗГАЗЕНО, ПОРАЗЕНО ЗА ВЕК И ВЕКОВ!

0
188

Битката е добиена! А беше многу тесно, за малку можеше да се случи денеска Гога Сорос да му дава мандат на Хидро Мицко.

Да се наежиш, косата да ти се крене на главата!

А имаше толку многу предавници, лешпери, олоши, гадови и гангстери кои работеа токму тоа да се случи.

Но денеска тие доживеаја тежок пораз, а народот и земјата се исправени пред голем историски триумф!!!