ТОРТЕВСКИ ЈА МАСАКРИРАШЕ КУРТОНКАТА КАРАКАМИШЕВА НА ТВИТЕР: Ако не ти е јасно што е две третини, замисли да ти скинат хонорар од две третини од надзорните одбори!!!

0
7704

Тортевски до Каракамишева на Твитер : Ако не ти е јасно што е две третини, замисли да ти скинат хонорар од две третини од надзорните одбори!!!