ТОНИ ШАНАЦ ШИРЕШЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ НА КУРТОН АЛФА ЗА ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ, КУРТОНИТЕ БИВИС И БАТХЕД КОИ ГЛУМАТ НОВИНАРИ НЕ ГО СПРЕЧИЈА

0
1203

Во вечерашната емисија на ,,Заспиј ако можеш” на Алфа ТВ, Тони Шанац ширеше лажни вести за Петре Шилегов но куртоните БИВИС И БАТХЕД кои глумат новинари но во суштина голтаат до грло унгарско масло не го спречија во тоа иако во кодексот и етиката на новинарството е да не се шири лажни вести и да се споделува само вистината и официјални изјави на јавни личности без да бидат лажните вести повиени со некаква фолија на теорија и критичко мислење или став.