ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ, ЧОВЕКОТ ШТО 30 ГОДИНИ ЖИВЕЕ ВО СКОПЈЕ ЌЕ ГО ОПРАВА КУМАНОВО ОТКАКО НЕГОВАТА ВМРО ГО ДРЖЕШЕ ГРАДОТ 10 ГОДИНИ ПОД ОПСАДА!

0
773

– Куманово не треба веќе да биде бастион на СДСМ, тоа е лошо за еден град, треба да биде бастион на граѓаните – вели човекот чија партија го држеше градот 10 години под опсада, со блокирана сметка и со вештачки креирани долгови со местени судски пресуди и без ниту една инвестиција од владата!

– Од 88-ма сум во Скопје со студии и работа но живеам во Скопје едно 30 години најмалце, но гласам во Куманови и затоа треба да бидам градоначалник на Куманово?!?!

– Знам што му треба на Куманово затоа што редовно еднаш месечно одам на гости кај моите родители?!?!