ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ : МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ ВО КУМАНОВО БЕШЕ ПРОЕКТ НА ВМРО-ДПМНЕ ГОДИНА ИПОЛ ПРЕД ЛОКАЛНИТЕ

0
907
  • Состанок на ОК во Куманово после локалните избори се појавува раководството на партијата таму на состанокот и се дава изјава дека Максим Димитриевски е нивни проект на кој што тој работел година ипол и тоа ми е доволен доказ дека ОК ВМРО-ДПМНЕ во Куманово не работеше за мене.

    Имав многу показатели кои ми покажаа дека не бев проект на ВМРО-ДПМНЕ за локалните, на пример ниту еден мој спот не се емитуваше никаде на една телевизија. ОИШ на ВМРО-ДПМНЕ не се формираше до крајот на кампањата, организацијата во Куманово е распадната и е на милост и немилост на СДСМ и албанските партии веќе 30 години.

    Многу недоследности во решавањето на проблемите внатре, тајни средби на потпретседатели на ВМРО-ДПМНЕ за коишто отпосле дознав дека се случувале заедно со Максим Димитриевски.

Тони Михајловски – Шанац за ,,Инфомакс”.