ТОНИ ДЕЛКОВ : ГРАДЕЖНАТА ОФАНЗИВА ВО НЕГОТИНО ПРОДОЛЖУВА, СЕ РЕКОНСТРУИРААТ ЖАРДИНЕРИИ И ТРОТОАР НА УЛ.МАРШАЛ ТИТО И ТРОТОАР ОД ЗАПАДЕН ИЗЛЕЗ НА ГРАДОТ

0
183

🚜 ✅ Реконструкција на жардинерии и тротоар на улица “Маршал Тито” и тротоар од западен излез од град Неготино, од ОУ Гоце Делчев до крајот на зградите Неготинки, со планиран систем на наводнување – Капка по капка и хортикултурно уредување кое ќе го оплемени и ќе ја подобри естетската слика во тој дел од градот.

Фејсбук статус на градоначалникот на Неготино, Тони Делков.