ТОНИ ДЕЛКОВ : ВО ТЕК Е ГОЛЕМА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА СТАРА И УРБАНА НАСЕЛБА ОД ДЕТСКИ РЕКВИЗИТИ, КЛУПИ, КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ И МНОГУ ДРУГИ СТАРУДИИ НА ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ ВО ГРАД НЕГОТИНО

0
138

👨‍🔧 Во тек е реконструкција и замена на старата урбана опрема (детски реквизити, клупи, корпи за отпадоци и друго) на повеќе локации во град Неготино.
✅ Санирани се дел од постоечките детски реквизити со што се подобруваат условите за најмалите дечиња.
⚠️ (На првите прикачени фотографии и на неколку во продолжение е моменталната ситуација со уништените детски реквизити)
📢 Затоа, упатувам апел до сите граѓани за посвесно и поодговорно постапување со урбаната опрема, бидејќи истата е поставена за сите граѓани и потребно е да ја чуваме.

Фејсбук статус на градоначалникот на град Неготино, Тони Делков.