ТОКМАКОТ СО ПРАЗНО ВОЗИЛО НА БРЗА ПОМОШ КОЈ ГО УФРЛИ РЕЖИМОТ ВО ДЕМОНСТРАНТИТЕ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ЗА ДА НАПРАВИ ИНЦИДЕНТ СЕ ВИКА КИРЕ ТЕНОВСКИ, ПОТТРЧКО НА БОБО ТРАЈЧЕВСКИ

0
529

 

13422431_10208934183979384_5681116803107804774_o 13422182_10208934184339393_1939422525750185898_o