ТОА ШТО Е ДОБРО Е ЗА ПОФАЛБА : ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КИСЕЛА ВОДА НЕ КОРИСТЕЛ СЛУЖБЕН АВТОМОБИЛ, СИ ПЛАЌАЛ ГОРИВО ОД СВОЈ ЏЕБ, НЕ ЈАДЕЛ ПО КАФАНИ СО ПАРИ НА ГРАЃАНИТЕ

0
481

Да се биде прв човек на општината, тоа значи домаќински да се управува со буџетот на оние кои ти ја дале довербата.
🤝 Мојот народ.
❗Јас не сум дојден тука да живеам на грбот на граѓаните, туку граѓаните да го видат бенефитот од нашето работење.
Она, кое децении недостасуваше.
3️⃣6️⃣5️⃣ дена ги завршуваме со заштеда од 1.407.000 денари!
🚘 Возам сопствено возило;
⛽ трошам гориво од мојата плата:
✅ Репрезентацијата ја пренаменивме за капитални проекти.☝️ Не сме сите исти, чесноста, транспарентноста и домаќинското работење нѐ прави различни.

#ЗаНашаКиселаВода #orcegjorgjievski

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски.