ТОА Е ТОА НАРОДЕ, го имаме рекордерот по фантоми на ВМРО-ДПМНЕ, и тоа во Прилеп, ЦЕЛА ЗГРАДА ЗА СОЦИЈАЛНИ СЛУЧАИ ПРЕПОЛНА СО НАЧУКАНИ ФИКТИВНИ ТАЛИБАНЦИ!

0
980

Ова е адресата на социјалната зграда во Прилеп на ул.Пере Тошев бр.8 во населбата Точила која се наоѓа под економскиот факултет во Прилеп.

Оваа зграда која сеуште не е пуштена во употреба а и лицата кои добијаа социјални станови сеуште немаат решение од надлежното министерство.

Како што може да се види таа адреса е веќе исполнета со фантомски гласачи.

Очигледно дека ова е рекордот на Грујо и бате Саше на фиктивни талибанци покрај оние 1004 фантомски гласачи пронајдени во с.Јанковец во Ресен.

10402867_1212765742067227_1509503684321423876_n 12802815_1212765845400550_2043062439520464542_n