ТОА Е ТАА СПЛОТЕНА БУЛУМЕНТА НА ПАСТИРОТ КАКО НИКОГАШ ДОСЕГА : Тоа е тој шлајм квазиинтелектуален и навреда за уметниците и авторитетите

0
1148

dudlachi

Збирка на 7 професионални дудлачи на патлаци и паразити во својство на историчари, музичари, актери сплотено настапија и се обединија за дудлање на патлакот од пастирот на јавна сцена. Погледнете ги овие сироти заморчиња испуштени и раскалашени како никогаш досега. Тоа е таа резерва на булумента и контра естрадни уметници и историчари која му јаде од раката на пастирот во секое време кога и да е тоа и која е буквално и да се самозапали пред седиштето на опозицијата, се разбира ако пастирот тоа го побара од нив.

Виолета Ачковска, квази историчкарка и навреда за факултетот за Историја како и една од најголемите почитувачи на ликот и делата на најголемите крвници на македонскиот народ уназад во македонската историја која врши искривување на сегашната и целокупната македонска историја уздух и попреку. Тони Санац Михајловск, уста полна со сперма и јајца обраснати, човек приказна сам по себе, човек кој на грбот на бранителите поентираше под камуфлажата на униформата на АРМ шпартајќи и самосеберекламирање како некој си народен херој, а уствари е еден обичен дилетант напикан во анусот а премиерот. Гиш, што да се каже за оваа брадеста шушумига? Ништо посебно освен тоа што фала курцу нема да ни ги мачи ушите секое утро на Канал 5 со дрнкање на гитара, со други зборови копук пар екселанс.

Тоа е тоа , безрбетници, паразити, квазимакедонци и хоштаплери протежираат национално единство и од кој на човек кога ги слуша цревата му се качуваат по хранопроводот и му застануваат во грлото.

fukari