ТИМЧО МУЦУНСКИ: ИМАШЕ МНОГУ НЕРЕГУЛАРНОСТИ, ПРВИТЕ РЕЗУЛТАТИ ЌЕ ГИ СООПШТИМЕ ЗА ПОЛОВИНА ЧАС

0
81

Овој изборен ден е почеток на крајот на оваа власт и враќањето на Македонија на народот. Процес кој повторно Македонија ќе ја направи горда, рече потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски на првата партиска прес-конференција по затворањето на гласачките места во 19 часот.

Првични резултати од ВМРО-ДПМНЕ очекуваат да споделат после 19.30 часот.