ТЕШКО НА МИЦКОВСКИ СО ВАКВИ ПР СТРАТЕЗИ: Директорот на Алфа ТВ, куртон Ефтов вели дека идејата на Љубчо од 2001-ва за поделба на Македонија се повеќе му се допаѓала?!?!

0
982

– Албанците се потрошна роба, мене а и на народот се повеќе им се допаѓа идејата на Љубчо за поделба на Македонија по линијата на Групчин, тој тогаш за таа идеја беше масакриран политички, но сега таа идеја се повеќе им е симпатична на Македонците.

Директорот на Алфа ТВ и главен ПР стратег на лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицковски.

Тешко на ВМРО ДПМНЕ со вакви пр стратези, ќе се вратат на власт по 100 години.