ТЕТКА ЛИЛЕ ОД ДОМ НА КАНАЛ 5 ЈА ШОКИРА ЈАВНОСТА : Многу ја ценам Сиљановска, очекувам да си го вратиме името, ЕУ не излажа, ни вети датум па сега не уценуваат, па зошто го менувавме името?!?!

0
825

– ЕУ не излажа, ни рекоа сменете го името и ќе добиете датум, и сега пак не уценуваат?!?!

– Сиљановака е голем ум, голем патриот, страшен интелект, мудра жена која знае што зборува?!?!

– Се надевам ќе си го вратиме името Република Македонија за неколку години, и треба да почнеме да работиме на тоа уште сега?!?!

ЛИЛЕ ДОМ ШОУ НА КАНАЛ 5!!! Ццццц боже мили боже… Тешко на Заев со вакви коалициски партнери…