ТЕТКА БИБЕРЧЕ ПАДНА БОЛНА ЗА МАКЕДОЊА!

0
2288

Македонската верзија на Биљана Плавшиќ што се бори за спас на народот од ЕУ и НАТО и што се бори против злите сили на костурот падна болна за МаЌедоња.