ТЕТКА БИБЕРЧЕ ГО ПРОКОЛНА ЗАЕВ А ПОТОА ЛЕГНА БОЛНА ЗА МАЌЕДОЊА

0
2025

Македонската верзија на Биљана Плавшиќ што се бори за спас на народот од ЕУ и НАТО и што се бори против злите сили на костурот падна болна за МаЌедоња откако го проколна премиерот Заев по потпишувањето на договорот помеѓу Македонија и Грција.

Ванковска си остана бабетина која колне на Фејсбук и која никогаш не стана професорка на правен факултет.