ТЕРМО НУКЛЕАРНА БОМБА: Сашо Мијалков киднал од Македонија, денеска е виден во Прага, Чешка, земјата во која има хотели, згради и имот вреден милиони евра, ќе го фатиме сега за онаквото, има Чешки пасош и тешко дека ќе успееме да го вратиме!

0
7859

Сашо Мијалков на време ја спраштил од земјава.

Денеска е виден во трговски центар во Прага, Чешка. Некои шпекулираат дека овој трговски центар е негов.

Има шпекулации дека тој поседува хотели, згради, и акции по фирми во Прага, Виена и Монако.

Според наши инфромации, Сашо има и Чешко државјанство, па сега и да го осудиме за некој од десетиците тешки криминали во земјава, тешко ќе успееме да го вратиме, ќе ни се случи пак по втор пат феноменот Драган Даравелски!

И двајцата беа луѓе на двајца премиери на ВМРО ДПМНЕ, и двајцата беа задолжени за жестока пљачка, Драган раководеше со операцијата како директор на Царина, Сашо како директор на ДБК!

Повеќе за оваа сторија ќе прочитате на порталот Мактел.Мк ОВДЕ