ТЕРМОНУКЛЕАРНА БОМБА : УЈП ЈА БЛОКИРАШЕ СМЕТКАТА НА ТЕЛЕВИЗИЈАТА НА БОКИ 13-КА, 1ТВ?!

0
1337

Управата за јавни ја приходи ја блокирала сметката на 1 ТВ, дознава „Фактор“. Веста засега не е потврдена, но според информациите до кои дојде „Фактор“, сметката даночниците ја блокирале уште вчера. Нашата редакција утрово побара одговор од УЈП,  дали и зошто е блокирана сметката на телевизијата на Бојан Јовановски или попознат како Боки 13. 1 ТВ почна да зрачи во етерот во март 2018 година, година и половина подоцна телевизијата се соочува со блокирана сметка.