ТЕРМОНУКЛЕАРНА БОМБА НА НОВА ТВ : ГОЛЕМИОТ СИН МАКЕДОНСКИ, ГРУЕВСКИ УСПЕАЛ ДА ПРЕФРЛИ 10 МИЛИОНИ ЕВРА НАРОДНИ ПАРИ ВО МОНАКО, СЈО УСПЕАЛО ДА МУ ГИ БЛОКИРА 10 МИЛИОНИ ЕВРА!!!

0
5237

Македонските власти ја блокирале сметката на сопственикот на Диамед Македонија, Ристо Новачевски, кумот на екс премиерот Никола Груевски кој ги имаше приватизирано  деветте центри за дијализа во државата, дознава НОВА од високи извори.

Нашите извори велат дека 10 милиони евра, пари добиени од продажбата на фирмата Диамед Македонија биле префрлени во Монако, по што македонските надлежни институции ја замрзнале сметката на сопственикот за 10 милиони евра.

Извор : НоваТВ