ТЕПАЧКА ЗА СМРЗНАТИ ЌЕБАПИ ВО ЛИДЛ ВО СРБИЈА

0
403

На социјалната мрежа Твитер се прошири видео од маркет каде купувачите буквално се тепаат за смрзнати ќебапи во маркет на ,,Лидл” во соседна Србија.