Тепачка во штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода?!

0
1672

Нервозата која е присутна во ВМРО-ДПМНЕ е најверојатно од се поизвесниот пораз кој ке им се случи на 11 декември, а ексклузивно дознава Centarnews за меѓусебната тепачка во штабот на ВМРО-ДПМНЕ Кисела Вода.

Во штабот на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода вчера вечер влетал нивен долгогодишен член викан Дињата и почнал на цел глас да вика и да прашува зошто неговата сестра е сеуште по договор на дело, наместо да биде на неопределено како што му ветила ВМРО-ДПМНЕ.
Во штабот бил припадник на МВР, кој бил со сомнително минато, по што настанала тепачка во штабот.
Тепачката продолжила и надвор од штабот, при што во гужвата удриле и некоја бабичка која ја повредиле и паднала, по што морале да повикаат итна медицинска помош бидејќи не можеле да ја освестат.