ТВИТЕРЏИИ СО РЕКЦИИ : АМБАСАДОРКАТА АГЕЛЕР ГО СПРЕМА СПАСОВСКИ ЗА ПРВ СОРАБОТНИК ВО БОРБАТА ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА?

0
509

Твитерџиите веднаш го уловија твитот на новата американска амбасадорка Анџела Агелер која денеска се сретна со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Станало збор за борбата против корупција, при што амбасадорката твитна дека соработката со Спасовски ја продолжуваат за да се справат со предизвиците во државата.

Агелер со твитот ја изразила поддршката за Спасовски и МВР во поглед на владеење на правото и борбата против корупцијата, односно дека американскиот тим гледа во Спасовски вистински соработник и борец против корупцијата.