ТАЊЕТО КАРАКАМИШЕВА ГИ ЛАЖЕ ВМРОВЦИТЕ И НАРОДОТ НИКОГАШ СЕВЕРНА, АМА ЛАПА ПАРИЊА ОД РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА!

0
226

Тања Каракамишева лаже народ дека не ја признава новата референца Северна, ама тоа не ја спречува да зема пари од истата таа држава која не ја признава. Значи за подома пари може ама надвор никогаш Северна, корења и друго ќе јадеме.