Тања Милевска од Брисел ја има најдобрата порака до ВМРО ДПМНЕ: Ебете се за се што ни направивте, од лидер па се до најситен партиски бот!

0
15444

За сите бркања од работа, затворени медиуми, тужби, грозни клевети, лаги, партиски соопштенија полни омраза, за сите извалкани репутации, за сите венци, затвори, сообраќајни “несреќи”, сите испиени хелекси, стравови, стресови, и за сите заплашувања и што уште не – едно големо фак ју на сите вас, од врвот на мафијата до најбедното партиско ботче што праќало анонимни пораки, палело автомобили или тролало по социјални мрежи. Никој ниту ви простува ниту ви заборава. Сиктер.

Фејсбук статус на Тања Милевска