Тасевски: Геро, остај Кики и Фрики, кажи Оркица како е, му се врати ли апетитот?

0
1568

Во понеделник Геро ќе ни каже кои се Кики и Фрики. Не мора да ни каже. Светци знаеме дека не се.
Геро остај ги Кики и Фрики, кажи Оркица како е? Му се врати апетитот? Мудрува за цената на слободата? Тура рака у џеб? До кај ја тура? До лакт или до рамо?
Сите сте вие исти. За пари роденото дете ќе си го продадете. Нема дрес што не би го облекле, за добра цена. Бардов(Ц)и на новинарството слуги на Светото Тројство – Власт, Медиуми и Бизнис олигархија.

Фејсбук статус на актерот Сашо Тасевски