ТАРАВАРИ : ХИРУРШКИТЕ САЛИ НЕ РАБОТАТ НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА КОМПРЕСОРИТЕ ШТО НОСАТ ВОЗДУХ, ТОЈ СИСТЕМ Е ПОСТАВЕН УШТЕ ПРЕД 32 ГОДИНИ!

0
103
  • Хируршките сали не работат неколку месеци поради дефект на компресорите којшто носат воздух во хируршките сали. Очекувам овие денови да ги добијам извештаите од експертизите кои се направени. Добивам информации дека тој систем е поставен уште пред 32 години.

Арбен Таравари во подкастот на Кристијан Ландов ,,Претрес”.