ТАРАВАРИ : СО АХМЕТИ МЕЃУСЕБНО СМЕ РАЗГОВАРАЛЕ ДЕКА НЕ БИ ПРИФАТИЛЕ ДА БИДЕМЕ ДЕЛ ОД ВЛАДА КОЈА НЕ САКА ВЛЕЗ ВО ЕУ, НЕ БИ САКАЛЕ ДА СЕ СЛУЧИ ФИЛМОТ ОД 2008 ГОДИНА КОЕ БЕШЕ НАЈЛОШО СЦЕНАРИО

0
283
  • Генерално сме збореле меѓу нас со господинот Ахмети но и со опозициските партии дека не би било прифатливо да бидеме дел од влада којашто ќе го повтори филмот од 2008 година.

    Јас не би го посакал тоа, тоа е најлошо сценарио за Македонија, тврдам дека нашите граѓани излегуваат и одат од државата во европските земји.

Арбен Таравари во подкастот на ,,Плусинфо”.