ТАРАВАРИ : НА АХМЕТИ МУ ПОСАКУВАМ УСПЕШНА ОПОЗИЦИЈА И МУ ПОСАКУВАМ ДА СИ ГИ ЗАДРЖИ КОАЛИЦИОНИТЕ ПАРТНЕРИ, БИДЕЈЌИ ИМА НАЈАВИ ДЕКА ОДРЕДЕНИ ПАРТИИ ЌЕ ДОЈДАТ ВО НОВАТА ВЛАДА

0
122
  • На господинот Али Ахмети му посакувам успешна опозиција, една партија не е партија ако не е во опозиција. Таму се девет партии не само ДУИ, му посакувам да ги задржи коалиционите партнери бидејќи има најави дека одредени партии може да се движат кон владата.

Арбен Таравари за ,,Глас на Америка”.