ТАРАВАРИ : МОЈАТА БИТКА ЌЕ ЈА ИЗОДАМ И СИГУРЕН СУМ ДЕКА ЌЕ ПОБЕДИМЕ НА 24ТИ АПРИЛ, А НА 8МИ МАЈ ЌЕ ИМА ИСТОРИСКА ПРОМЕНА ЗА АЛБАНСКИОТ БЛОК

0
295
  • Јас ќе ја изодам мојата битка и сигурен сум дека на 24ти април ќе го победиме првпат ДУИ, а на 8ми мај ќе ја донесеме огромната историска промена за албанскиот блок.

Арбен Тарвари во подкастот на ,,Плусинфо”.