ТАРАВАРИ И СЕЛА НА ОВА ШТО ЌЕ КАЖАТ – МИЦКОВСКИ: ИМАМЕ ПОПАМЕТНИ РАБОТИ ОД ПРЕГОВРИ И ДОГОВОРИ СО БУГАРИЈА, АКО ОВАА ВЛАДА НАПРАВИ НЕКАКОВ ДОГОВОР СО БУГАРИЈА НИЕ ЌЕ ГО ПОНИШТИМЕ!

0
617

Имаме многу суштински проблеми, рече Мицкоски, кои треба да се решаваат, а не потпишување на некаков договор со нашиот источен сосед.

– Ако мислат дека оваа некредибилна влада, предводена од Зоран Заев, во која преговара Владо Бучковски и Бујар Османи, ќе биде нивниот капитал за да се задржат таму каде што се, се лажат. Евентуален таков договор, ќе биде ништовен, бидејќи мнозинството од македонскиот народ таквото нешто нема да го прифати, изјави Мицкоски.