ТАРАВАРИ: ИМАМ ЧУВСТВО ДЕКА СЕ ВРАЌА ГРУЕВИЗМОТ ВО ВМРО ДПМНЕ, ЗА СЕКОЈА АЛБАНСКА ПАРТИЈА ЌЕ БИДЕ САМОУБИСТВО ДА КОАЛИЦИРА СО НИВ СО ВАКВИ ИЗЈАВИ И ДЕЛУВАЊЕ

0
663
  • Имам чувстви дека се враќа Груевизмот во ВМРО-ДПМНЕ, за секоја албанска партија ќе биде самоубиство да коалицира со нив со вакви изјави и делување.

Лидерот на Алијанса на албанците, Арбен Таравари во ,,Вин-Вин”.