ТАРАВАРИ ВО ,,ПРЕТРЕС” : ЌЕ СЕ ОБИДАМ ДА ПОСТАВУВАМ НЕПАРТИСКИ МЕНАЏЕРИ НА КЛИНИКИТЕ

0
147
  • Ќе имам консултации за надвор од болниците и клиниките со колеги од приватните клиники и би сакал да одржам состаноци со нив да го чујам и нивното мислење за подобрување на клиниките за тоа кој би можел да ги менаџира.

    Не можам да кажам дека апсолутно ќе сум непартиски но ќе се обидам да поставувам непартиски менаџери на клиниките.

Арбен Таравари во подкастот на Кристијан Ландов ,,Претрес”.