ТАРАВАРИ : ВО МОМЕНТОТ НЕМА ПОГОЛЕМ ПОДДРЖУВАЧ ОД АЛБАНИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА, ОД ТАМУ ДУРИ ИНСИСТИРААТ ДА НЕ ЗАПОЧНАТ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ ДОДЕКА НЕ СЕ ЗАВРШИ РАБОТАТА СО МАКЕДОНИЈА

0
279
  • Мислам дека поголем поддржувач од Албанија за европскиот пат на Република Северна Македонија не верувам има држава. Во пакет сме со нив и инсистираат да не започнат преговори со ЕУ се додека и со Македонија не се заврши работата.

Арбен Таравари, кандидат во трката за претстојните претседателски избори во Северна Македонија со мотото ,,Народот пред се” во студиото на Канал 77.