ТАРАВАРИ : ВО ДУИ ИМА ТОТАЛНА ЕРОЗИЈА, ТИЕ НЕ МОЖЕ ДА ОПСТАНАТ НИТУ ЕДНА ГОДИНА ОПОЗИЦИЈА, ПАРТИЈА АКО НЕ ОДИ ВО ОПОЗИЦИЈА ТОА НЕ Е ПАРТИЈА!

0
230
  • Не мораме да го напаѓаме ДУИ, добро е и за нив да одат четири години во опозиција. Не е партија ако не оди во опозиција, за ДУИ е многу тешко да опстои и една година ако отиде во опозиција.

    Во внатрешноста на ДУИ има тотална ерозија, и треба еден период да поминат во опозоција, тоа е добро и за општеството и за самата партија.

Арбен Таравари, кандидат во трката за претстојните претседателски избори во Северна Македонија со мотото ,,Народот пред се” во студиото на Канал 77.