ТАРАВАРИ : АХМЕТИ НЕ Е НАВИКНАТ ДА БИДЕ ОПОЗИЦИЈА, АМА СЕГА ЌЕ ГО НАУЧИМЕ ЕДЕН ПЕРИОД ДА СЕДИ ТИВКО И ДА ГЛЕДА КАКО СЕ РАБОТИ

0
109
  • Господинот Ахмети знае да злоупотребува секогаш информации и да шири дезинформации. Првата точка од договорот со ВМРО-ДПМНЕ и ВЛЕН е европскиот пат на Македонија. Ахмети сака он да биде во влада безусловно, и не е навикнат да биде опозиција.

    Сега ќе го научиме еден период да седи тивко да гледа, да критикува каде мисли дека не е добро, а и негови одредени функционери ако направиле злоупотреби да излезат пред правдата.

Арбен Таравари за ,,Глас на Америка”.