ТАЛИБАНЦИТЕ ВО ТРАНС ОД ИНТЕРВЈУТО НА БРАНКО!

0
997

jankotransbranko

Јанко ја почна емисијата со тирада за интервјуто на Бранко, демек градот бил празен за да го гледаат Бране…