ТАЛЕВСКИ : ВМРО-ДПМНЕ ЈА КОРИСТАТ КРИЗАТА СО КОВИД 19 КАДЕ ЖРТВА БЕВ И ЈАС, КОЧАТ МЕРКИ ВО СОБРАНИЕ САМО ДА СОБЕРАТ СИТНИ ПОЕНИ И ДА ПОКАЖАТ ДЕКА МНОЗИНСТВОТО Е НЕСТАБИЛНО

0
164

ВМРО-ДПМНЕ и опозиционите партии на ја искористуваат оваа здравствена криза на секаков начин која што го зафати не само собранието го зафати и целиот свет во кој што жив пример сум и јас кој ја помина голготата околу Коронавирусот кои што ја користат пандемијата да добијаат некакви ситни политички поени со цел да прикажат во јавноста дека мнозинството во собрание не е стабилно.

Мнозинството е стабилно но сме под постојана опструкција од пратениците на опозицијата кои што не си ја работат својата работа кои се плаќаат од пари на граѓаните, изјави пратеникот на СДСМ за ,,Утрински Брифинг”, Миле Талевски.