СУЕТНО ПАЛАМУДЕЊЕ: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ПОРТАЛОТ НА ГЕРО ГО ИСКОМЕНТИРА ОТВОРАЊЕТО НА НОВОТО УЧИЛИШТЕ ВО КАПИШТЕЦ!

0
1065

Успесите се омаловажуваат, саботираат, се бара влакно во јајцето, додека за најситните грешки се прави ХИСТЕРИЈА, од прдеж се прави гомно, така вели нашиот народ…

Тоа е СУЕТНОТО ПАЛАМУДАРСКО НОВИНАРСТВО НА ГЕРО ПАЛАМУД ВЕЛИКИ!