СУЕТНИОТ НОВИНАР ГЕРО СО ЖЕСТОКА ЗАКАНА : ЈАС И ВЛАДЕ МИЛЧИН ЌЕ ГИ СМЕНИМЕ ЗАЕВ И РАДА ОД КОРМИЛОТО НА СДСМ!!!

0
1243

Иако малку со шега и со негирање на веста дека ќе прават партија со Владе Милчин, Геровски во најновата колумна на Плусинфо се закани дека или СДСМ ќе правел сериозни промени на лидерските позиции на Бихачка или сепак тој и Владе ќе му ги земеле гласачите на СДСМ?!?!

Ова е уште една закана од суетниот новинар, овој пат не кон владата туку кон Бихачка?!?!