СУЕТАТА И ГНЕВОТ ГО ОСТАРЕА ГЕРО, ПРЕКУ НОЌ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ИСУШЕНО СТАРЧЕ ИЗЛАПЕНО

0
129

За само две три години Геро ни изгледа остарено исушено изгубено, стресот, суетата и гневот го уништи човекот, делувс излапено…