СУДОТ ВО КРИВА ПАЛАНКА ГИ КАЗНИ ТРОЈЦАТА БУГАРИ СО 300 ЕВРА ПАРИЧНА КАЗНА И 6 МЕСЕЦИ ЗАБРАНА ЗА ВЛЕЗ ВО МАКЕДОНИЈА

0
688

„Г.З (35),А.Х(50)и Р.Х(54) бугарски државјани кои најпрво вербално, дрско и недолично со најпогрдни зборови се однесувале, а потоа се обиделе и физички да ги нападнат полициски службеници кои преземале службени дејства, при што се приведени и се работи на целосно расчистување на случајот“, соопшти Министерството.