Судијката Маргарита Цаца Николовска ја запали ТЕЛМА ВЕЧЕРВА: Шокирана сум од сопките на институциите на СЈО, па ова го нема никаде, ова е преседан, дрскост од невидени размери, некои од овие луѓе учесници во ова треба да лежат затвор за ова!

0
1576

cacaНеверојатно силен и впечатлив настап на судијката Маргарита Цаца Николовска во Топ Тема на Телма. Жената направи лом!!!

Линк до емисијата ОВДЕ.