СУДИКАТА ЏЕНЕТА БЕТКОВИЌ МУ ДОЗВОЛИ НА МИЈАЛКОВ ДА СИ НАПРАВИ ФАМИЛИЈАРНА СЕДЕНКА ВО СУДНИЦА НА КРАЈОТ НА ДЕНЕШНОТО РОЧИШТЕ ЗА ТРЕЗОР

0
762

На денешното судење за Трезор каде завршни зборови имаше обвинителството, Мијалков со гестикулации кон судиката Џенета Бетковиќ побара да се види со својата фамилија која беше во просторијата за новинари, таа дозволи по што тие влегоа во испразнетата судница и си направија мала фамилијардна седенка, опкружени со судска и затворска полиција.