СУДИИ – ЏГАН, БАГРА, СТОКА, КУРВИ ЕЛИТНИ, КРВОПИЈЦИ!!!!

0
781

Доказ за политизираноста на судството во еден графикон:

Одобрени барања на притвори на:

Специјално јавно обвинителство – 5%
Основно јавно обвинителство за ОКК – 98,5%

13775786_10208621569091011_5878844208123994926_n

Дообјаснување: Податоците за одобрени притвори за ОЈО за организиран криминал и корупција е за период од 3 години 2012-2014. Во тој период обвинителите кои сега се во СЈО биле низ обвинителствата во Македонија и тогаш без проблем им биле одобрувани барањата за притвор. Сега, некако, кога дошле да работат во СЈО, заборавиле како се бара притвор.