СУГАРЕ РУШИ РЕКОРДИ : ОХРИДСКИ АЕРОДРОМ ЗГОЛЕМИ ЗА 70% ВО БРОЈ НА ПРЕВЗЕМЕНИ ПАТНИЦИ

0
968

Рушиме рекорди!
Охридскиот аеродром има зголемување од преку 70 % во бројот на превезени патници. На двата аеродомри веќе во октомври ја надминавме бројката од 2 милиони превезени патници. Мерките што ги преземаме даваат конкретни резултати.
Продолжуваме……

Фејсбук статус на министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески