СУГАРЕСКИ И ДОКТОРОТ НИЗ ПРИЛЕПСКО ПРОДОЛЖУВААТ КАДЕ ШТО ТИТО ЗАСТАНАЛ СО АСВАЛТИРАЊЕ : ИЗВРШЕН УВИД НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ ОД ЛАГОВО ДО ВИТОЛИШТЕ

0
448

Продолжуваме интензивно да асфалтираме во Прилеп и Прилепско. Ова е регионалниот пат од Лагово до Витолиште, инвестиција од преку 600 илјади евра кој за брзо време ќе биде завршен. Значаен за сите жители од Прилеп и Мариовскиот крај. Продолжува силната градежна офанзива во Прилеп и насекаде низ државата…

Фејсбук статус на министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески.