УРНЕБЕСНО ВИДЕО : СТУДЕНТИТЕ ОД СТУДЕНТСКИ ПЛЕНУМ ГО ЗАПУКААТ ДЕБЕЛИОТ ПРОВЛАДИН ПАРАЗИТ ЈАНКО БУРЕК

0
1119

Браво пленумци, така се прави тоа, така се коли свиња во турско село. Дебелото провладино црево остана без збор. 😀

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=9tT97dX_59g&feature=youtu.be[/youtube]