СТРУМИЧКА ДИПЛОМАТИЈА ВО ПОХОД : ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ГО НАТЕРА БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР ЈАНЕВ ДА ГЛЕДА И НАВИВА ЗА МАКЕДОНИЈА НА МЕЧОТ СО УКРАИНА

0
214

Бугарскиот премиерот Јанев даде поддршка на македонската репрезентација во натпреварот со Украина.

И од трибини, и од дома и за време на работната посета на Софија, сите ги бодриме македонските фудбалери до последната минута, до последниот натпревар!
Главата горе момци, чест е да се гледа македонската фудбалска репрезентација на Европско првенство! Уште поголема чест е кога нашите соседи навиваат за вас!

Фејсбук статус на премиерот Зоран Заев.