СТРАШНО – УРЕДНИК НА ПЛУСИНФО ГО БРАНИ ЛАТАС : ВИЕ ПОАРНИ ДА НЕ СТЕ, СЕ БУДИТЕ ЛИ СО ШТРАУС?! ВО ВИДЕОТО НЕМА НИ С ОД СИЛУВАЊЕ!

0
2312

А како па вие заклучивте дека девојката била силувана и дека акцијата во фиќото не се одвивала по нејзина волја – прво да биде шамарана, а потоа и ,,работена”, како што вели Латас?!

Што ако, девојката, додека претходно водела љубов со повозрасното и темпераментно момче, при сета таа страст и воздишки, побарала да води љубов со некое 14-годишно дете, па овој, фраеров, за да ѝ учини, ѝ рекол: имам бе, чекај!
Што ако девојката била ,,чесна” сексуална работничка, на пример? И повозрасниот фраер, без знаење на Латас, му уплатил третман на својот помал другар? Нели немаме ништо против сексуалните работнички? Нели маршови, чадори, чуда, врагови?

Значи, има безброј ,,што ако”.

Латас е сељак со самото тоа што се фали со такви работи, ама во видеото, дечки, нема ни С од силување.

И дај оладете малку за нешто што се случило пред 50 години.
Јас знам дека така сте воспитани, дека секое утро се будите со звуците на Штраус, јадете авокадо за доручек, дека петок-сабота искачате во МАНУ, а секс можда и воопшто да немате од хигиенски причини, ама дај олабавете побогу.

Ова последново важи најмногу за активистите, борците за правата на жените, правдољупците и голтачите на лајкови кои сега лаат како загари, а истите тие немаа храброст да кажат или да напишат ниту еден збор за УСЛОВНАТА КАЗНА што ја доби гинекологот на родилката Јилдиз Веапоска, на која без нејзино знаење ѝ беа извадени органи од телото.

Фејсбук статус на Мартин Богатиноски новинар на Плусинфо.