СТРАШНИ ОБВИНУВАЊА ОД ГЕРО НА СМЕТКА НА ЗАЕВ: Али Ахмети ќе го сруши од власт СДСМ, бомбите на Ел Чека му ги дава СДСМ!

0
1117

– Али Ахмети ќе ја сруши владата на СДСМ, нема да им прости на СДСМ што му ги даваат бомбите на Ел Чека! Добро го знам Ахмети и знам дека на наредни избори ќе направи коалиција со ВМРО ДПМНЕ!

Геро со страшни обвинувања на сметка на СДСМ и Заев во интервјуто на ТВ Сонце.